Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 1 august 2020. Cotă 2,25 în finala Cupei Portugaliei

Pontul zilei din 1 august 2020 vine din Portugalia, mai exact, din finala Cupei Portugaliei. De la 22:45, Benfica şi Porto, formaţiile care domină fotbalul lusitan, se duelează pentru ultimul trofeu al sezonului.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Benfica vrea revanşa

Pontul zilei din 1 august 2020. Benfica a terminat pe locul secund campionatul Portugaliei, în spatele marii rivale şi adversare din această finală. „Vulturii” au pierdut ambele directe din campionat şi au avut 5 puncte în minus. Vor căuta revanşa în Cupă.

Derby cu trofeul pe masă

Pontul zilei din 1 august 2020. FC Porto şi-a mai adăugat un titlul de campioană în vitrina cu trofee. În Cupa Ligii, a pierdut în finala cu Braga (0-1) şi acum se află în faţă ultimului meci şi al ultimului trofeu din acest sezon. Meciurile cu Benfica sunt, de obicei, echilibrate şi disputate, ca orice derby. Vă recomandăm „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”, la cotă 2,25.

 

Pontul zilei din 1 august 2020

+ posts

Promotii