Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 1 decembrie 2020. Dublăm banii cu un GG în Portugalia

Pontul zilei din 1 decembrie 2020 vine din prima ligă portugheză, unde Moreirense primeşte vizita lui Pacos Ferreira, de la ora 23:45, într-o restanţă din etapa cu numărul 7. Cele două sunt despărţite de 3 puncte şi 6 locuri în clasamentul Primeirei Liga.

Moreirense nu a pierdut acasă

Pontul zilei din 1 decembrie 2020. Moreirense cu două victorii, două egaluri şi trei înfrângeri, golaveraj 6-8, este pe locul 12 (evident cu un meci mai puţin). Pe teren propriu, nu a pierdut niciodată, cele două succese, 2-1 cu Maritimo şi 2-0 cu Farense, şi o remiză, 1-1 cu Boavista, fiind rezultatele de acasă, golaveraj 5-2. Două din precedentele 3 directe cu Pacos de pe teren propriu s-au terminat 1-1.

Pacos nu a câştigat afară

Pontul zilei din 1 decembrie 2020. Pacos Ferreira are trei victorii, două egaluri şi două înfrângeri, golaveraj 9-8. Ocupă locul 6, dar în special datorită performaţelor de pe teren propriu. În deplasare, nu a câştigat niciodată, înregistrând o singură înfrângere, 0-1 la Guimaraes, şi cele două remize: 1-1 la Nacional şi Portimonense. „Ambele marchează” are cota 1,91.

Pontul zilei din 1 decembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii