Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 1 februarie 2020. Luptă încinsă în Bundesliga

Pontul Zilei din 1 februarie 2020. Campionatul Germaniei este cel mai interesant din punct de vedere al luptei la titlu. Se bat pentru a pune mâna pe trofeu 4 echipe, iar alte 3 echipe arbitrează această luptă. Bayern este într-o formă senzațională, dar la ultimul antrenament doi fotbaliști s-au luat la bătaie. Dortmund și-a descoperit un nou goleador, în persoana lui Haaland, iar viitorul sună bine pentru galben-negri.

Pontul Zilei din 1 februarie 2020. RB Leipzig – Gladbach

Liderul din acest moment este Leipzig, clubul cu cea mai constantă evoluție de până acum. Leipzig are același număr de victorii precum Bayern și Gladbach, dar la capitolul înfrângeri stă cel mai bine, doar 3 până acum. Gazdele au o serie de 7 partide pe propriul teren în care nu au pierdut, 6 dintre acestea fiind victorii, iar 5 au fost reușite în Bundesliga. În aceste ultime 7 partide de acasă, Leipzig a reușit 25 de goluri, dar a și primit gol în 6 dintre aceste dueluri.

Pontul Zilei din 1 februarie 2020. RB Leipzig – Gladbach

Gladbach ocupă locul 3 în Bundesliga, a reușit o victorie din două meciuri în noul an, 3-1 cu Mainz, iar în deplasările de până acum, oaspeții nu s-au simțit prea bine. Gladbach a câștigat un meci în deplasare pe 2 noiembrie, iar de atunci a scos un singur punct în 4 astfel de partide. Gladbach a marcat un singur gol în aceste ultime 4 deplasări. Ultimele două confruntări directe s-au soldat cu „GG” și cu peste 2,5 goluri marcate.

Având în vedere faptul că Bayern și Dortmund au parte de partide mai ușoare, meciul celor două aspirante la titlu este unul esențial. Leipzig trebuie să stopeze o eventuală dublă înfrângere, iar Gladbach vrea să dubleze victoria din etapa trecută. Ușor de zis, greu de făcut. Însă pauzele acestea dintre tur și retur, pot schimba multe lucruri în viața unui club, poate este și cazul celor de la Leipzig.

Pontul zilei din 01.02.2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii