Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 1 iulie 2020. Leicester nu pierde un meci cu goluri la Everton

Pontul zilei din 1 iulie 2020. Meciul care ne-a atras atenţia pentru astăzi este cel dintre Everton şi Leicester, de la 20:00, în etapa 32 din Premier League. În duelul „albaştrilor”, favoriţii bookmakerilor sunt gazdele, dar oaspeţii au mai multe motive să dea totul, aşa că, noi credem, nu vor pierde.

Gazdele nu au o miză reală

Pontul zilei din 1 iulie 2020. Everton se află la mijlocul clasamentului, pe poziţia 12, departe de toate grijile, fie ele de retrogradare, fie de clasare pe locurile de cupe europene. În ultimele 5 etape a înregistrat o singură victorie, 1-0 contra codaşei Norwich, dar a avut un program foarte greu cu Liverpool, Manchester United, Chelsea şi Arsenal. Pe teren propriu nu a mai pierdut de 7 partide, 4 dintre ele fiind egaluri.

Oaspeţii riscă să rateze Liga Campionilor

Pontul zilei din 1 iulie 2020. Leicester e pe locul 3, dar distanţa faţă de urmăritoare a scăzut dramatic, ajungâng la doar un punct. Dacă nu ies din pasa proastă, „vulpile” pot rata locurile de Liga Campionilor, deşi, la începutul lui 2020, aveau 14 puncte peste locul 5. Everton poate fi momentul perfect, întrucât gazdele nu au motive reale să „tragă” la victorie. „X2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,03.

Pontul zilei din 1 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate