Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 1 mai 2020. Încercăm, din nou, un pariu câștigător. Profitul vine din Belarus

Pontul zilei din 1 mai 2020. Încercăm, din nou, un pariu câștigător, pe un meci din Belarus, după ce cel de ieri, din Turkmenistan, a fost verde. Astăzi mizăm pe singurul duel din Prima Ligă. Smolevichy – Energetik Bgu se joacă de la ora 16:00.

Încercăm, din nou, un pariu câștigător. Profitul vine din Belarus

  • Astăzi încercăm să facem, din nou, profit cu un pariu în care avem mare încredere. De la ora 16:00, Smolevichy o întâlnește pe Energetik Bgu, iar duelul se anunță extrem de echilibrat. Gazdele se află pe loc retrogradabil, cu doar trei puncte adunate în șase etape, și distanța față de prima poziție salvatoare începe să se mărescă, cu toate că e doar începutul sezonului. În aceste condiții, sunt obligate să câștige cele trei puncte. 

Pontul zilei din 1 mai 2020

  • De parta cealaltă, oaspeții stau mult mai bine, ocupă poziția a șasea, și au șase puncte peste adversarii de astăzi. Cele nouă puncte acumulate au venit în urma unei serii de trei victorii ce a fost însă stopată de ultimele trei înfrângeri la rând. Pentru a se menține în partea de sus a clasamentului au nevoie să nu piardă acest meci.

Smolevichy – Energetik Bgu ambele marchează @ 2,07

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii