Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 1 noiembrie 2020. Super pariu la Lille – Lyon

Pontul zilei din 1 noiembrie 2020. Super pariu la Lille – Lyon. De la ora 22:00, pe Stade Pierre-Mauroy, se întâlnesc două dintre cele mai bune echipe din Ligue 1 și mă aștept să vedem o confruntare extrem de disputată.

Pontul zilei din 1 noiembrie 2020

  • Lille este a doua cea mai bună echipă din Ligue 1 în acest nou sezon. Are 18 puncte după opt etape disputate și nu a pierdut niciun meci până acum. Cu cinci victorii și trei remize, gazdele sunt la trei puncte de liderul PSG, iar cu un succes în această seară i-ar egala pe campionii Franței.

Pontul zilei din 1 noiembrie 2020

  • Lyon se află patru locuri mai joc decât adversara sa aflându-se pe locul șase în Ligue 1. Oaspeții au înregistrat o singură înfrângere, în rest au acumulat trei victorii și alte patru remize. Cu un succes în duelul cu Lille, Lyon s-ar apropia la două puncte de aceasta și la cinci de liderul PSG.

Lille – Lyon ambele marchează @ 1,72

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii