Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 10 august 2021. Derby-ul brazilian care ne triplează banii

Pontul zilei din 10 august 2021. Cupele europene sunt în fazele preliminare, dar în Copa Libertadores se joacă în sferturi, iar în această noapte, de la 03:30, avem parte de un derby brazilian. Sao Paulo – Palmeiras se pregătesc de turul unei duble manşe care va asigura învingătoarei un loc în careul de aşi. Pontul nostru are cota 3,00 şi, spunem noi, şanse mari.

Palmeiras are probleme la Sao Paulo

Pontul zilei din 10 august 2021. Ambele formaţii trec printr-o formă destul de bună, cu puţine înfrângeri, dar Sao Paulo a remizat 5 din ultimele partide de pe teren propriu. Cel mai recent joc a fost chiar împotriva lui Palmeiras, pe 1 august, terminat 0-0, în campionat. Oaspeţii sunt echipa mai bună, locul 2 în Serie A, faţă de 16 Sau Paulo, dar au avut mereu probleme pe acest teren.

Multe X-uri şi puţine goluri în directe

Pontul zilei din 10 august 2021. Şase din precedentele 10 directe s-au terminat la egalitate, indiferent de terenul pe care s-a jucat, iar la Sao Paulo, procentul e chiar mai mare, patru din cinci. Mai mult, un singur joc a avut mai mult de două goluri pe tabelă, un 3-0 pentru Palmeiras acasă în 2018. Cel mai recent meci direct de minimum trei goluri disputat la Sao Paulo datează din octombrie 2012! „X şi sub 2,5 goluri” are cota 3,00.

Pontul zilei din 10 august 2021

Pontul zilei din 10 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare