Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 10 februarie 2021. Meciul care dublează banii

Pontul zilei din 10 februarie 2021 vine din campionatul Scoţiei, acolo unde St. Mirren primeşte vizita campioanei Celtic Glasgow. Oaspeţii nu sunt în postura de a-şi apăra titlul, dar sunt favoriţi la locul secund, în timp ce oaspeţii sunt pe ultima poziţie de play-off.

25%, procentajul de victorii acasă pentru St. Mirren

Pontul zilei din 10 februarie 2021. St. Mirren a reuşit să producă surpriza şi să câştige ultimul meci direct contra lui Celtic, chiar la Glasgow, cu 2-1, în penultima zi a lui ianuarie. Altfel, gazdele sunt pe 6, ultimul loc de play-off, cu 32 de puncte şi două meciuri mai puţin jucate, dar şi dacă îşi câştigă restanţele nu poate urca în clasament. Pe teren propriu, St. Mirren a învins în doar 25% din meciuri.

Celtic, fără înfrângere de 9 meciuri pe acest teren

Pontul zilei din 10 februarie 2021. Celtic a pierdut contactul cu Rangers şi şansele de a-şi apăra titlul. E la 21 de puncte de rivală, care a jucat două partide mai mult. În deplasare, are o singură înfrângere, un 0-1 la Rangers, şi în rest victorii şi 4 remize. La St. Mirren nu a mai pierdut din 2013, iar de atunci a adunat 7 victorii în 9 partide. De fiecare dată când a înscris mai puţin de două goluri, Celtic a plecat cu un singur punct de pe acest teren. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,20.

Pontul zilei din 10 februarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare