Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 10 septembrie 2020. Dublăm banii cu un meci din Cehia 2

Pontul zilei din 10 septembrie 2020. Dublăm banii cu un meci din Cehia 2. De la ora 19:00, Usti Nad Labem și Vysocina Jihlava dau startul etapei cu numărul trei a ligii secunde.

Pontul zilei din 10 septembrie 2020

Pontul zilei din 10 septembrie 2020 vine de la primul meci al etapei a treia a Ligii secunde din Cehia. Usti Nad Labem a terminat pe la mijlocul clasamentului sezonul trecut și acum, după două partide disputate, se află în a doua parte a lui. Are un singur punct, două goluri marcate și cinci primite. Vysocina Jihlava s-a clasat fix în fața adversarei sale în sezonul precedent și, spre deosebire de ea, are un singur meci jucat până acum, de la startul noului sezon, a marcat de trei ori și a primit cu un gol mai mult.

Dublăm banii cu un meci din Cehia 2

Cota cu care ne dublăm banii la această partidă vine de la pontul peste 1,5 goluri la pauză. Cele două formații nu ar trebui să ne ofere emoții prea mari. În patru din cele cinci dueluri directe, dintre care unul amical, s-au marcat cel puțin două goluri în primele 45 de minute. De două ori s-a terminat 2-3, o dată 5-4 și altă dată 4-1. Așadar, vă recomand să încercați și peste 3,5 goluri final.

Usti Nad Labem – Vysocina Jihlava peste 1,5 goluri în prima repriză @ 2,00

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare