Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 11 iulie 2020. Cotă 1,99 pentru victoria favoriţilor

Pontul zilei din 11 iulie 2020. Am analizat oferta zilei de astăzi şi am ales să vă oferim un pont din La Liga. Atletico Madrid – Betis Sevilla începe la 23:00, în etapa 36, iar gazdele sunt favorite într-un meci ce se anunţă sărac în spectacol.

Atletico are cea mai mică medie de goluri dintre echipele de top

Pontul zilei din 11 iulie 2020. Atletico e pe 3, cu 63 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla. 3 puncte în meciul de azi ar însemna calificarea în Liga Campionilor în sezonul următor. Acum, trupa lui Simeone e la 6 puncte de locul 5, ocupat de Villarreal, formaţie pe care o conduce în „directe”. Atletico a cam oferit meciuri cu goluri multe, cel puţin pentru Simeone, în ultima perioadă. 2-2 cu Barca, câte 3 goluri în partidele cu Alaves şi Mallorca pe teren propriu, acestea nu sunt rezultate caracteristice pentru Atletico.

Betis n-are pentru ce juca

Pontul zilei din 11 iulie 2020. Betis e într-un „dolce far niente” la jumătatea clasamentului. Fără griji şi probleme, fără aspiraţii şi obiective, Betis aşteaptă vacanţa. Asta nu înseamnă că va merge la Madrid să ia căruţa de goluri, ci doar că nu se va omorî cu firea pentru cele 3 puncte. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,99.

 

Pontul zilei din 11 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii