Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 11 mai 2020. Cota profitabilă: 1,85

Pontul zilei din 11 mai 2020 vine de la penultima partidă a etapei cu numărul patru a ligii secunde din Belarus. Mizăm pe Lok.Gomel – Krumkachy, iar pariul are șanse foarte mari de reușită. Duelul se dispută de la ora 18:00.

Pontul zilei din 11 mai 2020

  • De la ora 18:00, liga secundă din Belarus ne propune un duel extrem de interesant. Lok.Gomel, una dintre pretendentele la promovare, se duelează cu Krumkachy, una dintre surprizele plăcute ale acestui debut de sezon. Cele două  fac parte din seria de cinci echipe neînvinse până acum și se află la egalitate de puncte, fiind vecine de clasament.

Cota profitabilă: 1,85

  • Gazdele se află pe locul patru, cu șapte puncte după cele trei partie disputate, și au cel mai bun atac din campionat, cu 11 goluri marcate. Tot cu șapte puncte, oaspeții se află o poziție mai sus, departajare fiind făcută datorită golevarajului mult mai bun. Deși au marcat nouă goluri, au primit mai puține ca adversarii de astăzi. Cota profitabilă la această partidă este 1,85 pentru GG3+.

Lok.Gomel – Krumkachy GG3+ @ 1,85

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii