Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 11 mai 2021. Speculăm o cotă de 2,30

Pontul zilei din 11 mai 2021 vine din Primeira portugheză, acolo unde Sporting Lisabona, care primeşte vizita Boavistăi Porto, de la 22:20, este la la o singură victorie distanţă de titlu. 3 puncte în acest meci şi Sporting ia al 19-lea trofeu de campioană din istorie, primul de la cel obţinut de Lazslo Boloni în 2002.

Sporting evoluează cu trofeul de campioană pe masă

Pontul zilei din 11 mai 2021. Sporting a avut un traseu imaculat în campionat, după 31 de etape înregistrând 24 de victorii şi 7 remize. ZERO înfrângeri! Are 5 puncte peste FC Porto, care a jucat deja în această etapă, şi campionatul se termină după runda 34. Asta înseamnă că 3 puncte în această seară asigură titlul lui Sporting. Şi nici nu ar trebui să fie o problemă obţinerea victoriei în faţa unei formaţii care a pierdut precedentele 12 vizite pe „Jose Alvalade”.

Boavista nu marchează pe acest stadion

Pontul zilei din 11 mai 2021. Boavista e într-o situaţie dificilă, pe loc de baraj pentru menţinerea în prima ligă. Rivala din oraş, FC Porto, i-a făcut un mare serviciu învingând Farense în startul acestei etape, astfel că Boavista e sigură că nu poate cădea în clasament. Să urce e o altă problemă. Şi pare la fel de imposibil. Lui Sporting nu i-a dat gol în ultimele 5 vizite, iar precedentele două partide directe s-au terminat cu acelaşi scor: 2-0 pentru Sporting. De altfel, Sporting nu a marcat niciodată mai mult de două goluri într-un meci din 2021. Am vrut să mergem pe un succes la zero al lui Sporting, dar am găsit o cotă mult mai bună pentru un pronostic, practic, identic. „Scor corect 1-0, 2-0 sau 3-0” are cota 2,30.

Pontul zilei din 11 mai 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii