Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 12 noiembrie 2020. Cotă 2,16 pentru o victorie cu goluri puţine

Pontul zilei din 12 noiembrie 2020. Astăzi se decid ultimele 4 participante la Campionatul European de anul viitor. Noi ne-am oprit atenţia asupra meciului Serbia – Scoţia, de la ora 21:45, în care gazdele pornesc având prima şansă.

Sârbii, mobilizare la momentul oportun

Pontul zilei din 12 noiembrie 2020. Serbia are echipa mai valoroasă, cu o generaţie excelentă, dar lipsită de rezultate. Starul echipei este mijlocaşul lazial Sergej Milinkovic-Savic, omul care a adus şi calificarea în această finală, cu golul din minutul 102 din meciul contra Norvegiei. Sârbii nu sunt în cea mai bună formă. După un final de 2019 cu cinci meciuri fără înfrângere, a urmat cu 2020 cu nicio victorie în 90 de minute. Totuşi, atunci când a contat cu adevărat, în semifinala de baraj cu Norvegia, s-au mobilizat şi au obţinut rezultatul dorit.

Scoţia ia greu gol

Pontul zilei din 12 noiembrie 2020. Scoţienii sunt cu 15 locuri mai jos în clasamentul FIFA şi cu 140 de milioane mai slab cotaţi decât adversarii. Punctul forte este apărarea, care nu a mai cedat de 3 meciuri. De altfel, cei mai scumpi jucători sunt cei din defensivă: Robertson de la Liverpool şi Tierney de la Arsenal. Toţi fotbaliştii din lot evoluează în Regat. Scoţia a obţinut calificarea în acest meci la lovituri de departajare, după 0-0 cu Israel. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,16.

Pontul zilei din 12 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii