Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 13 august 2020. Play Off-ul pentru La Liga ne aduce profit

Pontul Zilei din 13 august 2020. Play Off-ul pentru La Liga ne aduce profit. Mizăm pe al doilea meci al zilei. Acestea este între Elche CF – Zaragoza și se joacă de la ora 23:00.

Pontul Zilei din 13 august 2020

  • Elche este ușoară favorită în duelul cu Zaragoza deși în sezonul regulat a terminat pe ultimul loc pentru play-off și a pierdut ambele partide contra adversarei de astăzi. Chiar și așa, se pariază intes pe victoria echipe gazdă pentru că a început să scadă cota.

Play Off-ul pentru La Liga ne aduce profit

  • De partea cealaltă, Zaragoza este echipa mai valoroasă, chiar dacă diferența nu e una foarte mare. Are nevoie să nu piardă această partidă și să încerce calificarea în finala play-off-ului în meciul retur, de pe teren propriu.
  • Pariul nostrul pentru acest duel din play-off-ul pentru La Liga este 2-5 goluri.

Elche CF – Zaragoza 2-5 goluri @ 1,52

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate