Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 13 august 2021. Cotă 2,78 din Croaţia

Pontul zilei din 13 august 2021. Etapa cu numărul 5 din Croaţia aduce un duel foarte interesant între Dinamo Zagreb, echipa care a câştigat 15 din ultimele 16 campionate, şi HNK Gorica, o formaţie mai bine clasată în acest moment. Se joacă de la ora 21:00, iar gazdele au prima şansă la victorie.

Dinamo, afectată de parcursul european

Pontul zilei din 13 august 2021. Dinamo Zagreb, în calitatea ei de campioană, este angrenată pe mai multe fronturi, iar luptele din Europa îşi spun cuvântul în evoluţiile interne. Dinamo are doar 4 puncte din primele 3 meciuri, dar a marcat de 7 ori în ultimele două etape. Până acum, acasă, a jucat două partide şi a luat un punct, după 0-2 cu Slaven şi 3-3 cu Rijeka. Apărarea cedează prea uşor, iar atacul va trebui să compenseze cu Gorica. Zagreb are moral bun după ce a eliminat Legia în turul 3 preliminar de Liga Campionilor, iar intern a dat 7 goluri în două jocuri.

Gorica, nici un succes la Zagreb

Pontul zilei din 13 august 2021. Gorica a pierdut toate cele şase meciuri de campionat pe care le-a jucat la Zagreb. Dar cel mai recent a fost în Cupă, când a împins meciul în prelungiri, cu 1-1 în 90 de minute. În cele din urmă, a pierdut 4-1, cu trei goluri ale lui Dinamo în cele două reprize suplimentare. În startul noului sezon, Gorica are două victorii şi două înfrângeri, iar în cele mai recente trei partide a marcat de fiecare dată. „1 şi ambele marchează” are cota 2,78.

Pontul zilei din 13 august 2021

Pontul zilei din 13 august 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate