Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 13 iulie 2020. Spectacolul din La Liga ne aduce profit

Pontul Zilei din 13 iulie 2020. Spectacolul din La Liga ne aduce profit. Mizăm pe cel mai interesant duel al zilei, Villarreal – Real Sociedad. Partida este programată la ora 20:30.

Pontul Zilei din 13 iulie 2020

Villarreal şi-a asigurat în proporţie de 90% participarea în Europa League. Cu trei etape înainte de final, gazdele au 57 de puncte, cu şase, respectiv şapte puncte mai multe ca cele trei echipe aflate imediat sub locurile de cupă europeană. Ar trebuie să piardă tot până la final şi una dintre cele trei formaţii de pe locurile 8, 9 sau 10 să bată tot, ceea e aproape imposibil. Mai ales că un punct în această seară face ca acest scenariu să nu mai fie valabil.

Spectacolul din La Liga ne aduce profit

De partea cealaltă, Real Sociedad are o singură variantă şi aceea este victorie. Se află pe locul opt şi are 51 de puncte, exact cât are şi Atheltic Bilbao, echipă aflată pe ultimul loc de Europa League. Aşadar, ne aşteptăm la un duel foarte disputat, în care ambele echipe să marcheze.

Villarreal – Real Sociedad GG  @ 1,62

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate