Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 14 august 2020. Ne dublăm banii cu Serie B

Pontul Zilei din 14 august 2020. Ne dublăm banii cu Serie B, unde pariem pe meciul din play-out dintre Perugia şi Pescara. Partida este programată de la ora 22:00.

Pontul Zilei din 14 august 2020

  • Perugia are nevoie să întoarcă rezultatul din partida tur pentur a rămâne în Serie B. A marcat în deplasare şi i-ar fi de ajuns un 1-0 însă pentru a fi sigură ar cam trebui să marcheze peste două goluri şi să nu primească mai mult de unul.

Ne dublăm banii cu Serie B

  • De partea cealaltă, Pescara vine la adăpostul victoriei cu 2-1 din tur, când a revenit de la 0-1 şi a marcat de două ori în repriza secundă. Acum tot ce are de făcut este să apere acest rezultat. În ultimele cinci dueluri directe cu Perugia a reuşit să înscrie de fiecare dată, oare se va întâmpla şi de această dată la fel?
  • Pontul zilei din Serie B cu care ne dublăm banii este peste 2,5 goluri.

Perugia – Pescara peste 2,5 goluri @ 2,16

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate