Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 14 decembrie 2020. Cotă 4,00 la un meci din Argetina

Pontul zilei din 14 decembrie 2020 este unul cu adevărat profitabil. Vă recomandăm o cotă de 4,00 la meciul dintre Atletico Tucuman şi Banfield, în prima etapă a fazei campionilor din Cupa Diego Armando Maradona din Argentina. Meciul începe la 02:30, ora României, şi le aduce faţă în faţă pe câştigătoarea grupei 1 şi locul secund din grupa 3.

Atletico are cel mai buna atac din Argentina

Pontul zilei din 14 decembrie 2020. Atletico Tucuman are un start de sezon aproape perfect. A fost eliminată în primul tur din competiţiile continentale, dar pe plan intern a mers perfect. A câştigat toate cele 6 partide din prima fază a grupelor şi a avut, de departe, cel mai eficient atac. Atletico a marcat de 19 ori în cele 6 jocuri, următoarele clasate în topul reuşitelor fiind Colon şi River, ambele cu 11 goluri. De opt ori a scos mingea din poartă Atletico.

Banfield a marcat un singur gol în ultimele 3 meciuri

Pontul zilei din 14 decembrie 2020. Banfield a început în forţă, cu trei victorii în tot atâtea partide, dar, la retur, s-a blocat. Au urmat o înfrângere şi două remize, ultima dintre ele fiind decisivă pentru calificare. Dacă ar fi pierdut acel meci, cu Rosario, ar fi putut rata calificarea. În cele 3 jocuri de final, Banfield a marcat o singură dată. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 4,00.

Pontul zilei din 14 decembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii