Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 14 iulie 2021. Cota profitabilă din Gold Cup

Pontul zilei din 14 iulie 2021. America Centrală şi de Nord îşi dispută competiţia continentală, aflată acum în faza grupelor. Guatemala este gazdă într-un meci cu Mexic, de la ora 04:30, pe stadionul Cotton Bowl, din Dallas, SUA. Oaspeţii sunt favoriţi fără dubiu, iar un pariu inspirat pe victoria lor ne poate aduce un profit decent.

Guatemala, fără victorie în directele oficiale de 50 de ani

Pontul zilei din 14 iulie 2021. Guatemala a pierdut primul meci din grupă, 0-2 cu El Salvador, iar o nouă înfrângere e sinonimă cu eliminarea din competiţie înaintea ultimei runde, când va întâlni Trinidad Tobago. E o naţională mică, una care nu poate emite pretenţii prea mari, mai ales în faţa unui colos local cum este Mexicul. Guatemala nu are niciun succes în meciurile directe oficiale în ultimii 50 de ani.

Mexic, principala favorită la trofeu

Pontul zilei din 14 iulie 2021. Mexic e principala favorită la câştigarea trofeului, lucru pe care l-a făcut de 4 ori în ultimele 6 ediţii. De patru meciuri nu a luat gol, dar în primul joc din grupă a remizat 0-0 cu Trinidad Tobago. O victorie ar linişti puţin apele în tabăra mexicană, dar nu credem că vor face scor. Precedentele 5 directe cu Guatemala au fost de cel mult 3 goluri. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,89.

Pontul zilei din 14 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate