Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 14 mai 2020. Pariem pe un solist din Turkmenistan

Pontul zilei din 14 mai 2020. Pariem pe un solist din Turkmenistan. De la ora 16:00, Energetik şi Kopetdag A. dispută ultimul duel al etapei cu numărul opt şi ne aşteptăm să avem parte de unul destul de echilibrat.

Pontul zilei din 14 mai 2020

  • Energetik a început noul sezon cum nu se poate mai prost şi a obţinut un singur punct în primele trei etape. A urmat o victorie ce părea să schimbe parcursul dezamăgitor, însă în ultimele trei partide a mai obţinut un singur puncte. Rezultatele extrem de slabe o plasează pe ultimul loc în clasament. 

Cota profitabilă: 1,85

  • De partea cealaltă, Kopetdag stă mult mai bine şi se află pe locul patru, cu 11 puncte din şapte meciuri disputate. Una din cele două victorii pe care le are în plus faţă de adversara sa a venit chiar în ultima rundă, cânt s-a impus cu 3-1 în faţa lui Merw. Ne aşteptăm să facă din nou o partidă foarte bună şi să obţină toate cele trei puncte.

Energetik – Kopetdag A 2 @ 1,95

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii