Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 14 octombrie 2020. Cota 1,87 pentru ambele marchează

Pontul zilei din 14 octombrie 2020. Cota 1,87 pentru ambele marchează vine de la super meciul din Liga Națiunilor Italia – Olanda. Partida din cadrul Grupei 1 a Ligii A este programată să se joace de la ora 21:45.

Pontul zilei din 14 octombrie 2020

Italia se află pe primul loc în Grupa 1 după trei meciuri disputate și a strâns cinci puncte. A remizat cu Bosnia și Polonia și s-a impus la limită tocmai cu adversara pe care o întâlnește în această seară. Singura variantă pentru italieni de a câștigat această grupă este victoria, diferența pe care o au față de celelalte echipe este de un singur punct.

Pontul zilei din 14 octombrie 2020

Olanda vine în Italia cu gândul să obțină revanșa pentru rezultatul din partida tur, când a pierdut cu 0-1. Mai mult, olandezii sunt obligați să câștige cele trei puncte pentru a-i devansa pe italieni și pentru a avea în continuare cele mai mare șanse la câștigarea grupei. În acest moment sunt pe locul doi la un punct de prima poziție și la egalitate cu Polonia.

Italia – Olanda GG @ 1,87

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare