Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 15 februarie 2020. Gaz Metan Mediaș vă dublează investiția

Pontul Zilei din 15 februarie 2020. Gaz Metan a pierdut 5 puncte în ultimele două etape, iar acest lucru a dat peste cap strategia lui Iordănescu jr. Pe cât de bine evolua echipa sa în 2019, pe atât de mult s-a schimbat în startul acestui an. Gazul are probleme în deplasare, dar aceste probleme sunt doar în partidele cu echipele mari din Liga 1.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pontul Zilei din 15 februarie 2020. Academica Clinceni – Gaz Metan

  • Atunci când s-a întâlnit cu echipe ce se bat pentru play-off, Gazul a capotat de fiecare dată, în deplasare, dar în momentul în care Gazul a jucat la echipe ce se luptă pentru un loc cât mai bun în play-out, nu s-a pierdut niciun meci. Așadar, Gazul are ceva probleme în acest sezon, dar nu în meciurile cu echipele mici. Clinceni a obținut ultima victorie pe 1 decembrie, iar de atunci și până acum, gazdele au obținut doar 3 puncte din 6 etape disputate.

Pontul Zilei din 15 februarie 2020. Academica Clinceni – Gaz Metan

  • În general, Clinceni este o echipă ok de propriul teren, are doar două victorii în 12 astfel de etape, dar și numărul înfrângerilor este mic, 3. În acest start de an, Clinceniul a pierdut cu Voluntari, chiar pe propriul teren, dar vine după un 0-0 cu FCSB, la București. Un rezultat ce a tensionat atmosfera la echipa lui Becali.
  • Ambele echipe sunt obligate să obțină un rezultat bun, gazdele pentru că vor să adune ceva puncte pentru play-out, însă și un egal este bun pentru Clinceni. Gazul este obligat să câștige, altă soluție nu are. Viitorul și Botoșani au câte două puncte peste medieșeni, Viitorul a jucat deja , iar Botoșaniul are meci la Sepsi. Dacă se impune în acest meci, Gazul depinde doar de rezultatul său în ultima etapă

Pontul Zilei din 15.02.2020

Promotii