Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 15 ianuarie 2021. Profit pe meciul Union Berlin – Bayer Leverkusen

Pontul zilei din 15 ianuarie 2021. Profit pe meciul Union Berlin – Bayer Leverkusen. Cele două echipe se confruntă în partida inaugurală a etapei cu numărul 16 din Bundesliga, programată să se joace de la ora 21:30.

Pontul zilei din 15 ianuarie 2021. Profit pe meciul Union Berlin – Bayer Leverkusen

Union Berlin este una dintre echipele frumoase ale acestui sezon și se află în acest moment pe locul cinci în Bundesliga, unul ce duce în Europa League. Gazdele de astăzi au început aproape perfect în acest an și au obținut în primele două runde din 2021 o victorie, 2-0 cu Bremen, și un egal, 2-2 cu Wolfsburg. Deși Union Berlin nu este favorită, ar putea să producă surpriza la ce formă de moment au jucătorii.

Pontul zilei din 15 ianuarie 2021. Profit pe meciul Union Berlin – Bayer Leverkusen

De partea cealaltă, Leverkusen se menține pe ultimul loc de pe podium, cu toate că a adunat o serie de rezultate negative în ultima perioadă. De când a îmceput 2021, oaspeții nu au reușit să se impună în niciuna din cele două partide disputate, a pierdut 1-2 cu Frankfurt și a făcut un egal, 1-1 cu Werder Bremen. Este posibil ca Leverkusen să continue pasa proastă și după această etapă, însă mă aștept să marcheze cel puțin un gol.

Union Berlin – Bayer Leverkusen peste 2,5 goluri @ 1,85

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare