Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 15 iulie 2020. Pariem pe o super cotă astăzi

Pontul Zilei din 15 iulie 2020. Pariem pe o super cotă astăzi la partida dintre Sassuolo – Juventus Torino. Duelul care se anunţă unul spectaculos se dispută de la ora 22:45.

Pontul Zilei din 15 iulie 2020

Sassuolo a scăpat de orice emoţie în privinţa retrogradării şi acum are chiar şansa să ajungă pe loc de cupă europeană dacă în următoarele etape se impune şi adversarele sale pierd. Scenariul are şanse mici, însă orice e posibil în fotbal. Momentan, gazdele sunt pe locul opt, cu şase puncte mai puţin decât echipa de pe ultima poziţie de Europa League, şi vin după patru victorii la rând.

Pariem pe o super cotă astăzi

De partea cealaltă, Juventus Torino este foarte aproape să câştige un nou titlu în Serie A. Juventinii au şase puncte în plus în fruntea clasamentului faţă de cei de la Atalanta şi un meci mai puţin jucat. Ne aşteptăm să se impună din nou. Pariul nostru este ambele marchează şi peste 2,5 goluri,

Sassuolo – Juventus Da & peste 2,5 goluri  @ 1,91

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii