Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 15 noiembrie 2020. Cotă 2,25 pentru un succes anticipat

Pontul zilei din 15 noiembrie 2020 vine din Liga Naţiunilor. Poate surprinzător pentru unii, ne-am oprit atenţia asupra unei partide de divizia C, Slovenia – Kosovo, de la 21:45. Sunt două formaţii cu obiective diferite, iar gazdele au prima şansă la victorie.

Slovenia nu a primit niciun gol

Pontul zilei din 15 noiembrie 2020. Slovenia conduce grupa 3, din Liga C, având 10 puncte, două mai multe decât Grecia, contracandidata la promovarea în Liga B. Slovenii au cea mai bună apărare dintre toate cele 55 de naţionale din competiţie, păstrându-şi poarta intactă în primele 4 etape. După o remiză 0-0 cu Grecia pe teren propriu, gazdele de azi au câştigat următoarele 3 partide: 1-0 (1) şi 4-0 (d) cu Moldova şi 1-0 în Kosovo. Cel mai probabil, clasamentul final al grupei se va stabili în runda a şasea, la meciul direct Grecia – Slovenia.

Kosovo a luat punctele în deplasare

Pontul zilei din 15 noiembrie 2020. Kosovo a strâns două puncte şi e pe 3, cu un punct peste Moldova. Ambele puncte acumulate de kosovari au venit din deplasare, 0-0 în Grecia şi 1-1 în Moldova, în timp ce pe teren propriu a pierdut 1-2 cu elenii şi 0-1 cu Slovenia. Oaspeţii de astăzi vor să evite retrogradarea în Liga D şi orice punct contează, dar cel mai important va fi rezultatul cu Moldova din ultima rundă. Astăzi, ne aşteptăm la o victorie a gazdelor, într-un meci sărac în reuşite. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,25.

Pontul zilei din 15 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii