Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 15 octombrie 2020. Câştig de 237 de lei dintr-un singur meci

Pontul zilei din 15 octombrie 2020. Sunt puţine meciuri în campionatele care contează programate pentru această seară. În Brazilia, de la 02:00, ora României, se joacă Flamengo – Bragantino, în etapa cu numărul 16. Gazdele sunt favorite certe şi ar trebui să obţină fără probleme cele 3 puncte puse în joc.

Flamengo, la un punct de lider

Pontul zilei din 15 octombrie 2020. Flamengo e pe podium, pe locul al treilea, după primele 15 runde, acumulând 30 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Atletico Mineiro şi locul secund Internacional (care are un meci în plus). De patru etape are numai victorii, toate după ce a marcat de cel puţin două ori.

Bragantino, penultima clasată

Pontul zilei din 15 octombrie 2020. Bragantino are mai şanse să retrogradeze, ocupând penultima poziţie în campionat, cu 12 puncte din 15 meciuri. Doar două victorii a bifat, ambele pe teren propriu, pentru că în 8 deplasări a strâns doar 4 puncte, din tot atâtea partide, şi patru înfrângeri. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,37.

Pontul zilei din 15 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii