Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 15 septembrie 2020. Câştig de 250 de lei, graţie oaspeţilor

Pontul zilei din 15 septembrie 2020 vine din prima ligă franceză. De la 22:00, Montpellier primeşte vizita celor de la Lyon. Meciul este o restanţă din prima rundă a campionatului.

Montpellier are moral bun

Pontul zilei din 15 septembrie 2020. Montpellier a început slab, cu o înfrângere la Rennes, dar în al doilea meci a reuşit un rezultat bun, victorie 3-1 cu contra lui Nice. Montpellier a avut rezultate bune şi contra Lyonului în ultimele trei sezoane pe teren propriu. N-a pierdut niciodată, ba chiar a câştigat ultima întâlnire.

Lyon continuă forma bună din Ligă

Pontul zilei din 15 septembrie 2020. La Lyon persistă imaginea bună după un parcurs excelent în Liga Campionilor, când a jucat semifinală, după ce le-a eliminat pe Juventus şi Manchester City. Forma bună s-a confirmat şi în Ligue 1. În primul meci, Lyon a revenit de la 0-1 şi s-a impus cu 4-1 în faţa lui Dijon. În partida precedentă, 0-0 la Bordeaux, Lyon nu a reuşit să înscrie, deşi a dominat pe întreaga durată a meciului. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,52.

Pontul zilei din 15 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare