Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 16 iunie 2020. Dublăm banii cu o victorie la două goluri

Pontul zilei din 16 iunie 2020. Campionatul din Croaţia a ajuns la runda cu numărul 29. Dacă problema titlului nu mai există, avansul de 17 puncte al lui Dinamo Zgreb fiind mai mult decât suficient, lupta cea mare se dă pentru locul al doilea, ce duce în Champions League. Hajduk şi Rijeka sunt la egalitate de puncte, pe locurile 2şi 3. Hajduk joacă prima, de la 19:55, contra lui Varazdin, şi are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a pune presiune pe rivală.

Hajduk vrea în Champions League

Pontul zilei din 16 iunie 2020. Hajduk, 51 de puncte, tocmai a revenit pe poziţia secundă, după ce în etapa precedentă a câştigat la Istra (1-0), iar Rijeka a remizat, 0-0, chiar la Varazdin. Astăzi, joacă mai devreme cu două ore decât Rijeka şi o vctorie ar însemna presiune suplimentară pe rivală. Mai mult, Rijeka are meci cu Lokomotiva (locul 4, 49 de puncte), care poate pune probleme la locul de Liga Campionilor.

Obiectivul lui Varazdin, evitarea retrogradării

Pontul zilei din 16 iunie 2020. Varazdin e implicată într-o luptă în trei la retrogradare. În momentul de faţă, scapată e Istra (19 puncte), la baraj merg oaspeţii de azi (18 puncte), iar pe ultimul loc, direct retrogradabil, se află Zapresic (17 puncte). Şi pentru ca situaţia să fie similară cu cea de la Hajduk, Istra şi Zapresic joacă între ele, de la 19:55. Diferenţa de valoare o indică pe Hajduk favorită în acest duel, iar noi credem că se va impune lejer. „Hajduk handicap -1” are cota 1,83.

Pontul zilei din 16 iunie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate