Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 16 mai 2020. Trece BATE pe primul loc?

Pontul Zilei din 16 mai 2020. Trece BATE pe primul loc? În această rundă, cea mai puternică echipă din Belarus are șansa să urce pe locul 1. Pentru acest lucru, are nevoie de victorie în meciul de la ora 19:00, cu Slutsk.

Pontul Zilei din 16 mai 2020

  • Începutul de sezon a fost modest pentru BATE, dar în ultimele cinci runde a reușit să obțină 13 puncte, așa că este pe locul doi în clasament, la doar două puncte de liderul Zhodino. Dacă se impune azi și liderul pierde, BATE este deja pe primul loc, deși parea că va avea un sezon slab.

Trece BATE pe primul loc?

  • De partea cealaltă, Slutsk este pe locul trie în clasament, la egalitate de puncte cu BATE, însă în ultima partidă a pierdut și pare că începe să scadă ritmul.
  • Din acest motiv, recomandăm să pariați cu încredere pe victoria gazdelor, la cota 1.35. BATE Borisov este favorită, având un lot mult mai bun decât adversara.

BATE – Slutsk 1 @ 1.35

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii