Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 16 mai 2021. O victorie clară, la cotă 2,51

Pontul zilei din 16 mai 2021 vine din Premier League, acolo unde West Bromwich Albion primeşte vizita lui Liverpool, de la ora 18:30, în etapa cu numărul 36. Ne aşteptăm ca oaspeţii să-şi demoleze adversarii, diferenţele de valoare, moral şi obiectiv fiind enorme între cele două formaţii.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

WBA e deja retrogradată

Pontul zilei din 16 mai 2021. WBA ştie că mai are la dispoziţie doar 3 meciuri de Premier League în 2021, pentru că este de ceva timp retrogradată matematic în Championship. Penultima în clasament, cu doar 26 de puncte, West Brom se bucură de ultimele jocuri la cel mai înalt nivel. Cu Liverpool, a pierdut o singură dată în precedentele 5 directe de acasă (restul de patru au fost remize), dar situaţia de acum e mai diferită ca oricând.

Liverpool are nevoie de victorii pe linie pentru top 4

Pontul zilei din 16 mai 2021. Liverpool e pe 5, la 4 puncte în spatele lui Leicester şi 6 puncte în spatele lui Chelsea, dar „cormoranii” au un meci mai puţin. Cele două au meci direct în etapa viitoare, astfel că trupa lui Klopp este sigură că, dacă îşi câştigă ultimele 3 partide, va termina în top 4, pe loc de Liga Campionilor, indiferent de rezultatele celorlalte formaţii. Ar fi salvarea unui sezon atlfel slab pentru „cormorani”. „Liverpool handicap -2” are cota 2,51.

Pontul zilei din 16 mai 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii