Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 16 noiembrie 2020. Primele două din grupa 2 aduc o dotă peste 2

Pontul zilei din 16 noiembrie 2020. Franţa U21 şi Elveţia U21 se întâlnesc, de 22:00, în meci direct în ultima etapă a grupei 2 din preliminariile pentru Campionatul European din 2021. Cele două sunt calificate deja la turneul final, iar partida are numai rolul de a stabili clasamentul final al grupei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Franţa e calificată indiferent de rezultat

Pontul zilei din 16 noiembrie 2020. Franţa se află la 3 puncte în spatele elveţienilor, după ce au pierdut meciul din tur, 1-3 la Neuchatel. Altfel, parcursul echipei din Hexagon a fost unul perfect cu 8 victorii în celelalte partide şi un golaveraj excelent, 29-9. Franţa nu mai poate pierde calificare la Euro, indiferent de rezultatul cu Elveţia, pentru că la turneul final merg cele mai bune 5 locuri doi din toate grupele, iar „cocoşii mici” au acumulat deja 18 puncte în acest clasament şi vor termina minimum pe locul secund.

Elveţia îşi permite o înfrângere la limită

Pontul zilei din 16 noiembrie 2020. Elveţia a avut un parcurs de ceas elveţian în preliminarii. 27 de puncte, maximum posibil în cele nouă jocuri disputate, şi +20 la golaveraj (25-5). În meciul contra francezilor, oaspeţii de astăzi au reuşit să revină după ce au fost conduşi cu un gol marcat de Edouard din penalty în minutul 19. Au înscris de două ori până la pauză şi încă o dată în repriza secundă pentru un succes cu 3-1 cu principala contracandidată. Elveţia îşi permite şi o înfrângere la un gol diferenţă sau chiar la două dacă marchează de două ori şi rămâne pe primul loc al grupei. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,17.

Pontul zilei din 16 noiembrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii