Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 16 septembrie 2020. Pariu beton la PSG – Metz

Pontul zilei din 16 septembrie 2020. Pariu beton la PSG – Metz. Partida este una extrem de importantă petru gazde care nu au câștigat deloc în noul sezon. Din favorită clară la titlu, PSG caută acum prima victorie.

Pontul zilei din 16 septembrie 2020

  • PSG a început dezastruos noul sezon și a pierdut primele două partide. În prima rundă a pierdu extrem de surprinzător pe terenul lui Lens, 0-1, iar în precedenta cu același scor în derby-ul cu Marseille de pe teren propriu. Mai mult, gazdele nu se pot baza pe Kurzawa, Paredes și Neymar, jucători eliminați în finalul partidei cu rivalii de la Marseille.

Pariu beton la PSG – Metz

  • De partea cealaltă, Metz are și ea tot două înfrângeri. Oaspeții de astăzi au pierdut cu 0-1 ambele ambele partide disputate, cu Monaco și Lille. Acum dau peste niște adversari mult superiori, chiar și cu acele absențe de marcă, și sunt șanse extrem de mici să facă puncte și după această etapă. Așadar, mă aștept la un duel dominat de PSG de la un capăt la altul, pronosticul meu este 1/1.

PSG – Metz 1/1 @ 1,76

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare