Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 17 ianuarie 2021. Triplăm banii cu o victorie cu goluri puţine

Pontul zilei din 17 ianuarie 2021 vine din campionatul grec. AEK Atena, ocupanta locului secund, primeşte vizita lui Atromitos, formaţia de pe poziţia a şaptea, de la ora 21:30. Meciul contează pentru runda cu numărul 17, iar gazdele pornesc având prima şansă, dar nu ne aşteptăm la prea multe goluri.

AEK, locul secund

Pontul zilei din 17 ianuarie 2021. AEK Atena este pe locul al doilea sau, mai bine zis, prima dintre restul echipelor, pentru că Olympiakos pare scăpată în campioană deşi abia a început returul. AEK e la 9 puncte în spatele liderului, din cauza celor trei înfrângeri pe care le are. De trei etape, AEK se impune cu acelaşi scor, 1-0, adversari fiindu-i Panetolikos, Lamis şi Aris.

Atromitos, 4 goluri în 7 deplasări

Pontul zilei din 17 ianuarie 2021. Atromitos e prima sub linia play-off-ului. Are 21 de puncte, cu 3 mai puţine decât Asteras, care e pe 7 şi are un joc în plus. Atromitos nu a marcat în patru din ultimele 5 deplasări şi are doar 4 goluri înscrise în 7 runde jucate pe teren străin. Trei din precedentele 4 directe dintre AEK şi Atromitos s-au terminat cu scorul de 1-0 (două victorii AEK, una Atromitos). „1 şi sub 2,5 goluri” are cota 3,15.

Pontul zilei din 17 ianuarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii