Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 17 iunie 2020. Profitul vine de la Leverkusen – Koln

Pontul Zilei din 17 iunie 2020. Profitul vine de la Leverkusen – Koln, unul dintre cele mai interesante dueluri ale acestei etape din Bundesliga. Partida este programată de la 21:30, ora României. 

Pontul Zilei din 17 iunie 2020

  • Leverkusen are nevoie de toate cele trei puncte pentru a reveni pe locul de Champions League de pe care a căzut după ce Gladbach a câștigat contra lui Wolfsburg. Diferența dintre cele două echipe este de doar două puncte.

Profitul vine de la Leverkusen – Koln

  • De partea cealalaltă, Koln este ca și salvată de la retrogradare. Are șapte puncte în plus față de locul de baraj cu trei etape înainte de finalul campionatului. Ne așteptăm ca oaspeții să își dorească să se salveze matematic cât mai repede.

Leverkusen – Koln 1 și peste 3+ @ 1,98

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii