Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 17 mai 2020. Facem profit târziu din Belarus

Pontul Zilei din 17 mai 2020. Facem profit târziu din Belarus, cu meciul programat la ora 19:00, între Rukh Brest și Smolevichi. Ambele echipe sunt programate în partea inferioară a clasamentului, așa că nu ne așteptăm la spectacol.

Pontul Zilei din 17 mai 2020

  • Gazdele trec printr-o formă destul de bună, fiind clasate pe locul opt în clasament, cu 12 puncte, iar în ultimele cinci meciuri nu au simțit gustul înfrângerii. Au reușit să obțină trei egaluri și două victorii, iar acum ne așteptăm să vedem o nouă victorie din partea formației din Brest.

Facem profit târziu din Belarus

  • De partea cealaltă, Smolevichi este una dintre cele mai slabe echipe din campionat, cu doar trei puncte obținute în primele opt runde, fără să câștige niciun meci. Mai mult, ultimele trei jocuri au fost pierdute.

Rukh Brest – Smolevichi 1 @ 1.80

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii