Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 18 august 2020. Facem bani din Champions League

 

Pontul Zilei din 18 august 2020. Facem bani din Champions League, unde pariem pe duelul dintre Steaua Roșie Belgrad și Europa FC, o altă partidă de la care așteptăm multe goluri. Aceasta este programată de la ora 22:00.

Pontul Zilei din 18 august 2020

  • Steaua Roșie Belgrad își începe aventura în Liga Campionilor cu un meci extrem de facil în turul 1. Sârbii nu ar trebui să aibă nici cea mai mică problemă în a de califica în următoarea rundă. Diferența de valoare este mult prea mare în favoarea lor și asta ar trebuj să se vadă pe tabela de marcaj.

Facem bani din Champions League

  • De partea cealaltă, Europa FC este practic condamnată să fie eliminată. Vine din probabil cel mai slab campionat al Europei, unde fotbalul profesionist e la nivel de amatori. Ne așteptăm la un meci în care oaspeții de astazi să scoată mingea de multe ori din poartă.

Steaua Roșie Belgrad – Europa FC peste 4,5 goluri @1,88

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate