Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 18 decembrie 2020. Ne dublăm banii cu Bilbao – Huesca

Pontul zilei din 18 decembrie 2020. Ne dublăm banii cu Bilbao – Huesca. Gazdele, favorite la victorie, conform bookmakerilor, întâlnesc o echipă ai cărei jucători au un moral excelent după ce au câștigat pentru prima oară în runda precedentă.

Pontul zilei din 18 decembrie 2020

  • Bilbao are 14 puncte adunate în 13 etape și ocupă poziția a 13-a în La Liga. Gazdele nu au mai câștigat de patru runde, în ultima a pierdut 1-3 cu Real Madrid și e obligată să câștige pentru a pune capăt acestei perioade negative.

Ne dublăm banii cu Bilbao – Huesca

  • De partea cealaltă, Huesca a obținut prima victorie în La Liga chiar etapa trecută, 1-0 cu Alaves. În acest moment, oaspeții ocupă penultimul loc în clasament și sunt la doar două puncte de locul 17.

Bilbao – Huesca 1 @ 2,10

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii