Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 18 februarie 2021. Cotă 1,90 pentru o victorie a favoriţilor

Pontul zilei din 18 februarie 2021 vine din 16-imile Europa League. Competiţia continentală domină fotbalistic ziua curentă, iar unul dintre meciurile care ne pot aduce un profit de 90% este cel dintre Maccabi Tel Aviv şi Şahtior Doneţk, de la ora 22:00. Israelienii au avantajul de a fi jucat încontinuu în campionat, pe când adversarii abia au reluat meciurile oficiale.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Maccabi a obţinut calificarea în ultimul meci

Pontul zilei din 18 februarie 2021. Maccabi Tel Aviv este a doua în campionat, la două puncte în spatele rivalei Maccabi Haifa. Trupa din capitală este în formă excelentă, cu trei remize şi 10 victorii în ultimele 13 etape. Biletele pentru primăvara europeană le-au obţinut în ultima etapă a grupelor, cu un succes 1-0 pe teren propriu, în faţa lui Sivasspor, echipă ce avea să termine pe 3, după Maccabi şi Villarreal. De altfel, israelienii au fost singurii care i-au luat un punct lui Villarreal, 1-1 la Tel Aviv, semn că pe teren propriu sunt o trupă redutabilă, însă îi aşteaptă un meci foarte greu cu Şahtior.

Şahtior, două victorii cu Real Madrid în grupele Ligii

Pontul zilei din 18 februarie 2021. Ucrainenii au avut parte de o grupă infernală în Liga Campionilor, cu Real Madrid şi Monchengladbach, care au continuat în optimi, plus Inter, care a rămas acasă. „Minerii” au terminat pe 3, în ciuda faptului că au învins Realul în ambele meciuri. Valoric, Şahtior este clar peste adversar, cu un lot evaluat la 160 de milioane de euro, faţă de doar 19 milioane pentru Maccabi. Marele dezavantaj al ucrainenilor este că abia au reluat campionatul, cu un 0-0 la Kolos. După 14 etape, Şahtior e a doua în Ucraina, la 3 puncte de rivala Dinamo Kiev. „2 solist” are cota 1,90.

Pontul zilei din 18 februarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare