Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 18 septembrie 2020. Echipele de pe primele două locuri ne dublează banii

Pontul zilei din 18 septembrie 2020 vine din Belgia. „Derby-ul campionatului“, dacă privim exclusiv poziţiile din clasament, se joacă de la ora 21:45 între Charleroi şi Beerschot, ocupantele primelor două poziţii. Va fi un duel între cea mai bună apărare şi cel mai bun atac.

Charleroi, victorii pe linie

Pontul zilei din 18 septembrie 2020. Charleroi are un start fantastic de campionat, înregistrând maximum de puncte după 5 etape. Mai mult, liderul clasamentului a primit un singur gol în meciurile de până acum, marcând de 9 ori.

Beerschot, cel mai bun atac

Pontul zilei din 18 septembrie 2020. Beerschot a jucat peste aşteptări şi, după 5 runde, se află pe poziţia secundă cu patru victorii şi un eşec. În afara înfrângerii cu Standard Liege din etapa 4, pe teren propriu, Beerschot a câştigat de fiecare dată, deşi a înfruntat formaţii precum Brugge sau Genk. Oaspeţii de astăzi au cel mai bun atac, marcând de 11 ori. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,12.

Pontul zilei din 18 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare