Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 19 august 2020. Cota profitabilă vine de la Zenit – ȚSKA Moscova

Pontul Zilei din 19 august 2020. Cota profitabilă vine de la Zenit – ȚSKA Moscova. Pariem pentru profit pe derby-ul rundei cu numărul trei din prima ligă a Rusiei.

Pontul Zilei din 19 august 2020

  • Zenit a debutat perfect în noul sezon și se afla pe prima poziție înaintea acestei etape, cu două victorii din două posibile. Abmele meciuri au fost câștigate fără gol primit si cu același rezultat, scor 2-0.

Cota profitabilă vine de la Zenit – ȚSKA Moscova

  • De partea cealaltă, ȚSKA Moscova a avut același parcurs ca si rivala ei în primele două etape si s-a impus și ea în cele doua partide disputate, scor 2-0 și 2-1. Din cauza golului primit, moscoviții au ajuns pe doi, în spatele rivalilor de la Zenit.
  • Având în vedere rivalitatea și pozițiile ocupate in clasament înaintea acestui meci, ne așteptăm la un duel în care ambele echipe să marcheze.

Zenit – ȚSKA Moscova ambele marchează @ 1,97

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii