Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 19 decembrie 2020 vine din Premier League. Facem bani cu Newcastle – Fulham

Pontul zilei din 19 decembrie 2020 vine din Premier League. Facem bani cu Newcastle – Fulham. Ultimul duel al zilei din prima divizie a Angliei este programt să înceapă la ora 22:00.

Pontul zilei din 19 decembrie 2020 vine din Premier League

Newcastle se află pe locul 14 în clasament și are 17 puncte strânse după 12 partide disputate. „Coțofenele” vin după o înfrângere la scor în ultima rundă, 2-5 cu Leeds, iar înainte de aceasta obținuseră două victorii, 2-0 împotriva lui Crystal Palace și 2-1  contra lui West Brom.

Facem bani cu Newcastle – Fulham

De partea cealaltă, Fulham se află pe locul 18, unul retrogradabil, și încă se chinuie să rămână în Premier League. Oaspeții de astăzi au doar nouă puncte din 13 meciuri, cu două mai mult decât poziția a 19-a. În ultimele cinci runde a înregitrat două înfrângeri, două egaluri și o singură victorie.

Newcastle – Fulham PSF 1 @ 2,07

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii