Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 19 ianuarie 2021. Profit rapid de la Leicester – Chelsea

Pontul zilei din 19 ianuarie 2021. Profit rapid de la Leicester – Chelsea! Meciul contând pentru etapa a 18-a din Premier League este programat să se joace de la ora 22:15.

Pontul zilei din 19 ianuarie 2021. Profit rapid de la Leicester – Chelsea

  • Leicester se află într-o formă de zile mari pentru că vine după trei victorii la rând, două dintre ele câștigate la 0, 2-1 la Newcastle, 4-0 cu Stoke și 2-0 cu Southampton. Rezultatele excelente au menținut-o în top 3 echipe în Premier League, după United și Liverpool, la doar două puncte de prima poziție.

Pontul zilei din 19 ianuarie 2021. Profit rapid de la Leicester – Chelsea

  • De partea cealaltă, Chelsea este departe în clasament de adversara sa.  După trei rezultate negative, echipa lui Frank Lampard a reușit să se impună, destul de greu, în runda precedentă, cu un om în plus a marcat abia în minutul 78 contra celor de la Fulham. Însă cele trei puncte sunt vitale în lupta pentru un loc de Champions League, așa cum sunt și cele puse în joc în această seară.

Leicester – Chelsea ambele marchează @ 1,67

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare