Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 19 iunie 2021. Un meci din campionatul brazilian aduce o cotă de 4,08

Pontul zilei din 19 iunie 2021. Flamengo şi Bragantino se întâlnesc în această noapte, de la 03:00, ora României, în etapa a cincea a campionatului brazilian. Ambele sunt neînvinse până acum, dar gazdele au doar două partide jucate.

Flamengo, punctaj maxim

Pontul zilei din 19 iunie 2021. Flamengo are un start perfect de campionat, cu punctaj maxim în cele două jocuri şi fără gol primit. 1-0 cu Palmeiras şi 2-0 cu America, ambele pe teren propriu, au fost rezultatele de până acum. Dar, contra lui Bragantino nu a câştigat în cele două directe recente, încheiate cu acelaşi scor, 1-1, în 2020 pe teren propriu şi în 2021 în deplasare.

Bragantino, mai bună în deplasare

Pontul zilei din 19 iunie 2021. Bragantino, proiectul Red Bull din Brazilia, urmează tiparul Salzburg şi Leipzig, adică o echipă construită pas cu pas, până ajunge să lupte la titlu. Bragantino a jucat patru partide, două remize pe teren propriu şi două victorii în deplasare. E la două puncte de liderul Fortaleza, dar poate fi întrecută de Flamengo, dacă pierde. „X2 şi ambele marchează” are cota 4,08.

Pontul zilei din 19 iunie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare