Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 19 mai 2021. Cotă 2,19 dintr-un pariu combinat

Pontul zilei din 19 mai 2021. Burnley – Liverpool se joacă de la 22:15 în penultima etapă a Premier League. „Cormoranii” depind de propriile rezultate pentru a ajunge în sezonul viitor de Liga Campionilor, dar trebuie să câştige tot. În runda precedentă, au avut noroc cu golul înscris de portarul Alisson la ultima fază, lucru care ar trebui să le dea de gândit şi să abordeze altfel ultimele două jocuri.

Burnley a pierdut ultimele 3 jocuri acasă cu Liverpool

Pontul zilei din 19 mai 2021. Burnley ar trebui să fie un adversar facil. E în partea de jos a clasamentului, salvată de la retrogradare şi a pierdut precedentele trei partide cu Liverpool pe teren propriu. A fost pe rând 1-2, 1-3 şi 0-3, aşadar minimum 3 goluri pe tabelă de fiecare dată.

Liverpool are nevoie de două victorii

Pontul zilei din 19 mai 2021. Liverpool are deja 3 victorii consecutive şi mai are nevoie de două. E pe 5, la 3 puncte în spatele lui Leicester, care a jucat deja. „Cormoranii” au avantaj de un gol, în directele cu Leicester, aşa că egalitatea de puncte le e suficientă. „2 pauză / 2 final şi total goluri 2-5” are cota 2,19.

Pontul zilei din 19 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii