Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 19 octombrie 2020. Facem bani din Bundesliga 2

Pontul zilei din 19 octombrie 2020. Facem bani din Bundesliga 2. Am ales meciul dintre FC St Pauli – FC Nurnberg pentru profit. Acesta este programat să se joace de la ora 21:30 pe Millerntor-Stadion.

Pontul zilei din 19 octombrie 2020

St Pauli a debutat cu un egal în noul sezon de Bundesliga 2, 2-2 la Bochum, apoi a urmat o victorie la două goluri diferenţă, 4-2 cu Heidenheim. Totul părea că e în grafic pentru echipa gazdă doar că în runda precedentă a venit şi înfrângerea. După două rezultate pozitive a pierdut la Sandhausen, scor 0-1.

Pontul zilei din 19 octombrie 2020

De partea cealaltă, Nurnberg are aceeaşi linie de clasament şi acelaşi parcurs în cele trei etape disputate. A început cu un egal la Regensburg, 1-1, apoi a câştigat pe teren propriu cu Sandhausen, scor 1-0, şi a pierdut în cele din urmă 2-3 cu Darmstadt.

FC St Pauli – FC Nurnberg peste 2,5 goluri @ 1,78

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii