Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 2 august 2020. Pariul câştigător de astăzi

Pontul Zilei din 2 august 2020. Combina câştigătoare de astăzi vine de la duelul din campionatul Scoţiei dintre Celtic şi Hamilton. Acestea este programat de la ora 18:30.

Pontul Zilei din 2 august 2020

  • Celtic porneşte duminică pe drumul pentru un nou titlu de campioană. Este de departe cea mai bună echipă din campionat şi cu greu va putea fi oprită să câştige cel mai important trofeu din Scoţia. În prima etapă, Celtic va avea parte de o adversară destul de facilă.

Pariul câştigător de astăzi

  • De partea cealaltă, Hamilton speră să facă un sezon mult mai bun ca cel precedent. Oaspeţii de astăzi au terminat pe penultimul loc, la patru puncte de ultimul, când s-a decis oprirea campionatului din cauza pandemiei.
  • Ne aşteptăm la o partidă dominată de Celtic şi pe care s-o câştige la scor. Pariul nostru este peste 1,5 goluri în prima repriză.

Celtic – Hamilton 2+ în prima repriză @ 1,88

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii