Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 22 februarie 2021. Cotă 2,35 pe înfrângerea unei formaţii deja retrogradate

Pontul zilei din 22 februarie 2021 vine din campionatul brazilian, acolo unde Botafogo primeşte vizita lui Sao Paulo, în etapa 37, de la 01:00, ora României. Se anunţă un duel inegal între ultima clasată şi a treia cea mai bună echipă în deplasare. Favoriţi sunt oaspeţii, care au capacitatea de a se impune la scor.

Botafogo e ultima în campionat

Pontul zilei din 22 februarie 2021. Botafogo este formaţia care în ultimele 16 etape a pierdut 14 meciuri! În acest interval, a înregistrat o victorie, 2-1 la Coritiba, şi o remiză, 1-1 cu Palmeiras, ambele partide disputate în deplasare. Pentru Botafogo nu a mai rămas niciun obiectiv. Înainte de această penultimă etapă este deja retrogradată în liga secundă, orgoliul putând fi singurul motiv pentru a lupta.

Sao Paulo îşi poate asigura locul în grupele Copei Libertadores

Pontul zilei din 22 februarie 2021. Sao Paulo, în schimb, e pe locul 4 în campionat, cu 63 de puncte. În cazul unei victorii contra lui Botafogo ajunge la 66 de puncte, urcă pe 3 şi e sigură de prezenţa în grupele Cupei Libertadores. Iar până acum, în deplasare, s-a descurcat bine, doar Flamengo acumulând mai multe puncte afară. În meciul tur cu Bragatino a fost 4-0, iar în directele de pe acest teren, Sao Paulo a câştigat 4 din ultimele 5. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,35.

Pontul zilei din 22 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare