Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 2 iunie 2021. Finala Cupei ne aduce o cotă de 2,15

Pontul zilei din 2 iunie 2021. Finala Cupei Israelului le aduce faţă în faţă pe Maccabi Tel Aviv şi Hapoel Tel Aviv, de la ora 20:30. E derby-ul oraşului, iar forma de moment contează mai puţin. Cu toate acestea, Maccabi este marea favorită, având şanse să îşi treacă în palmares un trofeu, după ce în campionat a terminat pe locul secund.

Maccabi este vicecampioană

Pontul zilei din 2 iunie 2021. După cum spuneam, Maccabi a terminat campionatul pe locul secund, la 4 puncte în spatele liderului Maccabi Haifa. În 29 de partide disputate în 2021, galben-albaştrii au pierdut doar 3, iar două dintre ele au fost în Europa League în faţa lui Şahtior, în 16-imi. În rest, doar Kiryat Shmona a reuşit să îi ia 3 puncte.

Hapoel nu a mai câştigat un meci direct de 7 ani

Pontul zilei din 2 iunie 2021. Hapoel nu a avut un sezon prea bun şi a terminat la două poziţii şi 4 puncte de locurile de retrogradare. Un succes în faţa marii rivale ar mai aduce alinare suporterilor, dar acest lucru nu pare foarte probabil. Hapoel nu a mai câştigat un meci direct din aprilie 2014, de mai mult de 7 ani. Iar de atunci, au fost 13 victorii ale lui Maccabi şi doar 5 remize. În 5 din precedentele 6 confruntări, Hapoel nici nu a reuşit să înscrie. „Maccabi câştigă la zero” are cota 2,15.

Pontul zilei din 2 iunie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare