Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 20 august 2020. Ne dublăm banii cu un pont pe goluri

Pontul Zilei din 20 august 2020. Ne dublăm banii cu un pont pe goluri. Acesta vine de la Fjolnir Reykjavik – Vikingur Reykjavik, meci din etapa cu numărul 13 a primei ligi din Islanda. Partida este programată de la ora 21:00.

Pontul Zilei din 20 august 2020

Fjolnir Reykjavik se află pe ultima poziţie în clasament şi are doar trei puncte, aflându-se la cinci distanţă de primul loc ce se salvează. În ultimele cinci partide a încasat 13 goluri şi a marcat doar patru. Are nevoie disperată de puncte şi de a primi cât mai puţine goluri.

Ne dublăm banii cu un pont pe goluri

De cealaltă parte, Vikingur Reykjavik ocupă locul opt şi are 13 puncte, fiind la egalitate cu echipa de la locul şapte şi la patru distanţă de prima poziţie de cupă europeană. În ultimele cinci partide, în toate competiţiiţe, a pierdut doar de două ori, a făcut două egaluri şi a câştigat o singură dată, marcând 11 goluri şi primind 10.

Fjolnir Reykjavik – Vikingur Reykjavik pest3 3,5 golrui @ 2.02

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii