Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 20 iunie 2020. Profitul vine din Premier League

Pontul Zilei din 20 iunie 2020. Profitul vine din Premier League, unde pariem pe Brighton – Arsenal. Partida se anunță extrem de interesantă și este programată de la ora 17:00.

Pontul Zilei din 20 iunie 2020

După 29 de etape, Brighton are foarte mari emoții în privința rămânerii în Premier League. Se află pe locul 15 și a strâns doar 29 de puncte, cu doar două, respectiv trei mai mult decât echipele aflate pe primele două poziții din zona roșie.

Profitul vine din Premier League

De partea cealalată, Arsenal se află la șase puncte de zona de cupe europene și se poate apropia la trei puncte de locul cinci, ocupat de Manchester United. Așadar, ne așteptăm să atace din primul minut. Pontul nostru la această partidă este ambele marchează și peste 2,5 goluri.

Brighton – Arsenal ambele marchează și peste 2,5 goluri @ 2,17

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii